Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Servei educatiu

Amb l’objectiu d’apropar l’enfocament multidisciplinari que caracteritza la pràctica artística actual, oferim diferents recursos adreçats a la comunitat educativa i al públic en general. 

Totes les activitats descrites a continuació, les trobareu Incloses al Pla de Dinamització Educativa de Sant Cugat.


RECURSOS PER A LA COMUNITAT EDUCATIVA
Des de l’experimentació teòrica i pràctica, descobrirem què és un centre d’art, què fan els i les artistes i què ens expliquen les obres que formen part de les exposicions del programa d’arts visuals. Amb l’acompanyament d’un/a educador/a especialitzat/da, oferim diferents propostes adaptades als diversos graus d’ensenyament.

VISITES DINAMITZADES A LES EXPOSICIONS
Una proposta adaptada als i les alumnes d’EI5 a 4rt de primària, on a partir de l’observació, l’escolta i l’experiència pràctica, descobrim els relats que ens expliquen els i les artistes i les obres que veiem a sala.

VISITES A MITGES
Ens apropem als continguts dels projectes expositius de manera intuïtiva i elaborem un relat de manera conjunta i cooperativa. Adreçat a alumnes a partir de 5è de primària.

ESTUDI OBERT. VISITA ALS I LES ARTISTES EN RESIDÈNCIA A CASA AYMAT. ESPAI DE CREACIÓ
Ens endinsem als tallers dels i de les artistes que apliquen a la convocatòria Estades Creatives, un programa de residències artístiques que allotgem a Casa Aymat. Espai de Creació. De la mà dels i de les creadores coneixerem els seus projectes i com els desenvolupen amb els recursos que cedim gràcies a aquest programa de suport a la creació.

Activitats gratuïtes. Durada aproximada d’1 hora.
Adreçades a grups classe, màxim 25 alumnes per grup.

Per a més informació adreçar un correu electrònic a: casaaymat@santcugat.cat o trucant al 93 565 70 82.


RECURSOS EDUCATIUS EN LINIA

Jo, l’artista és un projecte basat en la idea de repte com a estímul inicial per donar a conèixer les pràctiques artístiques actuals d’una manera pràctica i lúdica. Resolent aquestes proves, poden aprofundir en allò que envolta el món de la creació artística contemporània.

Trobareu reptes associats a totes les exposicions que formen part del programa d’Arts Visuals.

Si sou un centre educatiu, contacteu amb nosaltres i us assessorarem per adaptar aquests continguts a l’aula.

Comparteix això:

Menú principal