Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La PUA - Oficina Musical

NOU PROJECTE DE SUPORT A LA CREACIÓ I PROMOCIÓ PER A FORMACIONS MUISCALS EMERGENTS DE SANT CUGAT

Oferint a les formacions locals seleccionades 5 jornades pautades per a millorar el seu projecte musical. En aquestes jornades es treballarà la producció del directe, rebran assessorament en xarxes socials, es gravarà una maqueta, es gravarà un videoclip, es realitzarà la mescla de la gravació, es farà una sessió fotogràfica i tot plegat culminarà amb un concert en directe. A més podran assajar 10h gratuïtament en els bucs d’assaig del Casal Torreblanca.

Des de La Pua – Oficina Musical mitjançant aquesta beca s’aposta per ajudar a que les formacions i bandes musicals amb segell santcugatenc a desenvolupar el seu projecte musical. 

Si voleu accedir a aquesta beca heu d’enviar la fitxa de sol·licitud i els documents que es sol·liciten a oficinamusical@santcugat.cat entre el 28 d’octubre i el 30 de novembre de 2019.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La PUA - Oficina Musical és un espai de relació i dinamització musical que esdevé un referent per als músics santcugatencs. Des de l’Oficina, s’ofereix:

Formació: gestió de recursos tècnics i específics per a músics professionals i amateurs que necessitin complementar la seva formació musical amb cursos, monogràfics, master class (classes d’exhibició), xerrades i debats.

Serveis: lloguer de dos bucs d’assaig, equipats i adaptats per a la pràctica musical, a més d’un futur estudi de gravació.

Informació i assessorament: atenció personalitzada i gratuïta per a músics emergents i professionals a qui calgui resoldre dubtes de temàtica musical.

Programació: promoció de la cultura musical local a través de l’organització i la producció de concerts a Sant Cugat atenent les diferents tendències musicals.

Promoció i difusió: dels diferents esdeveniments musicals i concerts de les formacions locals a la ciutat i a altres poblacions de la comarca a través dels diferents canals de comunicació de l’Oficina Musical. Vinculació entre els programadors musicals i els artistes locals; i programació de concerts de músics emergents, professionals i formacions locals.

Contacte:
659 78 14 41 - whatsapp 
oficinamusical@santcugat.cat
Facebook La Pua-oficina musical
Youtube La Pua-oficina musical
Instagram La Pua-oficina musical


 

Documents

Comparteix això:

Menú principal