Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La PUA - Oficina Musical

La PUA - Oficina Musical és un espai de relació i dinamització musical que esdevé un referent per als músics santcugatencs. Des de l’Oficina, s’ofereix:

Formació: gestió de recursos tècnics i específics per a músics professionals i amateurs que necessitin complementar la seva formació musical amb cursos, monogràfics, master class (classes d’exhibició), xerrades i debats.

Serveis: lloguer de dos bucs d’assaig, equipats i adaptats per a la pràctica musical, a més d’un futur estudi de gravació.

Informació i assessorament: atenció personalitzada i gratuïta per a músics emergents i professionals a qui calgui resoldre dubtes de temàtica musical.

Programació: promoció de la cultura musical local a través de l’organització i la producció de concerts a Sant Cugat atenent les diferents tendències musicals.

Promoció i difusió: dels diferents esdeveniments musicals i concerts de les formacions locals a la ciutat i a altres poblacions de la comarca a través dels diferents canals de comunicació de l’Oficina Musical. Vinculació entre els programadors musicals i els artistes locals; i programació de concerts de músics emergents, professionals i formacions locals.

 

VOLS FORMAR PART DE LA PROGRAMACIÓ?
VOLS FER ÚS DELS BUCS D’ASSAIG DEL CASAL TORREBLANCA?


REGISTRA EL TEU GRUP DE MÚSICA AQUÍ!

 

 


Contacte:
659 78 14 41 - whatsapp 
oficinamusical@santcugat.cat
Facebook La Pua-oficina musical
Youtube La Pua-oficina musical
Instagram La Pua-oficina musical


 

Comparteix això:

Menú principal