Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Casa Aymat. Espai de Creació

Antic obrador de catifes. Fotografia: Arxiu Mas

Casa Aymat. Espai de Creació, és l’edifici amb el que popularment es coneix l’antiga manufactura de catifes i tapissos Aymat, un negoci de catifes que va explorar les possibilitats dels tapís basant-se en els models artístics que van transcórrer a Catalunya des del 1926 fins el 1981, data de seu tancament definitiu.

Amb la nova configuració de l'equipament, Casa Aymat. Espai de Creació esdevé un espai per a la creativitat on conviuen dues línies de suport i foment de la creació artística. D’una banda, el programa de formació on es poden trobar propostes que van des del tapís, al gravat, l’escultura, la ceràmica, o altres tècniques plàstiques que combinen la teoria amb els coneixements tècnics. De l’altra, un espai per a residències artístiques que dona suport a creadores contemporànies en els seus processos d'investigació i producció i que rep el nom d’Estades Creatives.

Des d'aquest centre també es dona suport a les entitats artístiques de la ciutat, les quals estableixen a Casa Aymat. Espai de Creació el lloc de punt de trobada amb els seus socis i sòcies.

Comparteix això:

Menú principal