Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Crear compte d'usuari

Envia'ns aquest formulari amb les teves dades personals per donar-te d'alta com a usuari dels webs de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat i inscriure't als cursos.
Els menors d'edat i persones dependents s'han de donar d'alta des del perfil d'usuari d'un dels seus pares un cop autenticats accedint al menú 'Usuaris vinculats'. La inscripció es podrà fer des del mateix perfil del pare.
Dades personals
de

Només persones majors d'edat. Els menors s'han d'inscriure amb el perfil d'un dels pares

T'informem que les teves dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Ajuntament de Sant de Cugat de Vallès per portar a terme l'activitat. Les dades no es cediran a tercers, i es conservaran com a part del registre de tràmits i gestions de l’Ajuntament. Per a més informació pots consultar la nostra política de privacitat. Pots accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets presencialment a la Oficina d'Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, o bé per correu electrònic a dpd@santcugat.cat adjuntant una còpia del teu DNI i indicant-hi a l'assumpte "Ref. Protecció de dades".

Menú principal