Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents

Casa de Cultura

Casa de Cultura

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents és un conjunt de 7 equipaments municipals, repartits per tot el territori de la ciutat de Sant Cugat, la finalitat dels quals és ser espais de referència en cultura de proximitat.

L’Ajuntament ha delimitat 3 eixos comuns a partir dels serveis més demandats per la ciutadania: la cessió pública d’espais, el suport a les entitats i l’impuls a la creativitat. Cada centre manté la seva singularitat en funció de les inquietuds i de les demandes dels habitants de cada barri.

La ciutat disposa d’una xarxa de centres molt plural, flexible, integradora i facilitadora de recursos per al desenvolupament de les activitats de la societat civil organitzada. Es tracta de centres oberts i dinàmics, arrelats al territori i disposats a transcendir la vida veïnal per donar cabuda a propostes d’abast més ampli.

Apropem projectes de ciutat als barris, i treballem perquè petits programes de territori adquireixin dimensió de ciutat. Fem xarxa.

En definitiva, centres per viure la cultura de prop!

Comparteix això:

Menú principal