Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Convocatòries d'art i projectes expositius

Fruit de les trobades de la taula participativa d’arts visuals, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès posa en marxa una convocatòria per nodrir la programació temporal dels diferents espais expositius de la ciutat.

Amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament vol servir de plataforma per promocionar i divulgar propostes d’artistes, comissaris/àries i col·lectius artístics, gestors/es culturals, organitzacions i entitats culturals.

Els participants hauran de presentar una proposta seguint les bases de cada convocatòria.
Les bases han estat elaborades per garantir objectivitat, igualtat i transparència amb la finalitat d'obrir l’accés als espais expositius.
Un mateix projecte no es pot presentar a diferents tipologies. Si es detecta un projecte que vol optar a més d'una tipologia quedarà descartat de la sel·lecció en totes les tipologies.
La selecció de cadascun dels projectes la farà un jurat especialitzat i independent.

L’accés a les sales mitjançant conveni nominatiu amb l’Ajuntament de Sant Cugat queda exclòs d’aquest programa.

Comparteix això:

Convocatòria de Projectes d'Art Contemporani (Centre d'Art Maristany)

La convocatòria oberta a projectes d’art contemporani del centre d’Art Maristany actua com a plataforma de suport a artistes i comissaris.

L’objectiu de la convocatòria 2018 és la de dotar de suport econòmic a artistes per a l'elaboració d’un projecte a la sala del Centre d’Art Maristany, tot incentivant la producció i la creació en el sector de les arts visuals contemporànies.

Projecte seleccionat: Ignasi Prat. "Inventari del retrat polític oficial"

Les lleixes del CAM (Centre d'Art Maristany)

Les lleixes del CAM volen rebre projectes petits o resums de projectes més grans; inici o final de quelcom; una pinzellada del projecte de l’artista o col·lectiu que el vulguin presentar públicament de forma breu i ràpida. El concepte no és la d’una exposició. És un tastet en format pop-up.

Presentació oberta durant tot l'any.

Convocatòria "Cicle artistes santcugatencs" a la Casa de Cultura

Des de l’any 2003 a la Casa de Cultura va començar una sèrie d’exposicions on els artistes vius nascuts i/o vinculats/residents a Sant Cugat podien formar part del Cicle d’Artistes Santcugatencs, amb la voluntat de donar a conéixer els creadors locals.

Projecte escollit pel 2019: Anna Llimós "Resseguir l'espai"

Convocatòria de projectes expositius i artístics oberts

L’Ajuntament de Sant Cugat disposa de diverses sales d’exposicions, espais polivalents, o propostes de carrer (art mural, etc...) per promoure i difondre projectes artístics, divulgatius, pedagògics i altres formats i dispositius d’exposició.

Projecte escollit pel 2019: NEGOCIO” del col·lectiu curatorial format per Alba García Martínez, investigadora, David Machado Gutiérrez, comissari i Beatriz Martínez Villagrasa, dissenyadora i directora d’art.

Convocatòria Casal de Mira-sol (pop-ups)

Nova convocatòria en format pop-up pel Casal de Mira-sol.

Es crearà un nou espai polivalent on la presentació de treballs gràfics no originals conviurà amb un l'espai de trobada i treball versàtil.

Menú principal