Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Suport a les entitats

A Sant Cugat, hi ha un teixit social important d’associacions, col·lectius i entitats, així com una gran demanda d’espais per a la participació i la realització de les accions que els són pròpies i que esdevenen d’interès comunitari.

La Xarxa posa al seu abast diverses fórmules de suport i dinamització per tal de reforçar aquest moviment organitzat, enfortir els seus vincles amb el territori i enriquir culturalment la ciutat.

S’ofereixen espais de treball per a les tasques diàries de les entitats, un suport directe als col·lectius joves, programa de residències per a entitats relacionades amb les arts escèniques, una oficina de referència per a les entitats d’arrel tradicional catalana i col·laboració en la difusió i comunicació dels seus actes i programes.

Allotja't amb nosaltres

Descobreix tots els avantatges de treballar des dels diferents centres de la Xarxa.

  

Oficina de cultura popular i tradicional catalana

L’Ajuntament acompanya les entitats de cultura popular i tradicional en el seu treball de poder oferir un calendari festiu intens i coordinat a la ciutat.

Col·lectius joves

Orientem els col·lectius més joves sobre els recursos de què disposen i sobre com fer funcionar les seves propostes.

Vull publicar un acte a l'agenda municipal

T’ho posem fàcil! Emplena el formulari i fes un clic.

Menú principal