Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cultura popular i tradicional catalana

Sant Cugat aposta per l’impuls de la Cultura Popular i Tradicional d’arrel catalana. Aquest fet es pot apreciar a través del creixent nombre d’entitats i persones implicades, en els actes programats, l’afluència de públic i la voluntat de créixer aprofundint en l’etnologia i en la història.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament acompanya les entitats per tal de consolidar el calendari festiu, cada vegada més intens i arrelat a la ciutat, donant suport a les entitats i els agents que promouen iniciatives de recerca, difusió, formació, creació i producció, vinculades a l’àmbit de la cultura d’arrel tradicional catalana. El Servei treballa per:

Canalitzar les diferents necessitats tècniques i/o administratives i facilitar-ne l’execució, cosa que inclou permisos, via pública, cessions d’espais, gestió de reserves, sol·licitud de material, entre d’altres.
Coordinar, realitzar i fer el seguiment del calendari festiu de Sant Cugat.
Treballar conjuntament per enfortir i consolidar el paper de les entitats de cultura popular i tradicional a la ciutat.
Cobrir els actes de ciutat, entesos com aquells que per la seva transcendència tenen un caràcter de festivitat municipal, com ara: la Festa Major, Carnaval, Sant Medir, Sant Joan o Festa de Tardor entre d’altres.

Comparteix això:

Menú principal