Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Col·lectius joves

Durant els darrers anys a Sant Cugat, hi ha esdevingut un creixement de la població més jove. Segons les dades demogràfiques del 2014, hi ha uns 15.000 habitants d’entre 14 i 29 anys, cosa que representa un 13,2% del total de la població. Per aquest motiu, l’Ajuntament ofereix un suport en l’orientació, l’organització i el desenvolupament de les seves iniciatives culturals.

Des del Casal Torreblanca, se cedeixen espais als col·lectius juvenils per al desenvolupament de les seves activitats i se’ls ofereix el suport organitzatiu necessari per dur a terme les diferents iniciatives.

Com a col·lectiu jove es considera dues o més persones d’entre 13 i 29 anys que vulguin desenvolupar una activitat no lucrativa conjunta i que algun dels seus membres resideixi a Sant Cugat. A més, per tal de poder fer ús dels espais i dels equipaments públics gratuïtament, un membre com a mínim ha de ser titular de la T-Jove*.

D’altra banda, per dur a terme aquesta tasca, la figura del dinamitzador juvenil s’encarrega de fer un seguiment acurat de cadascun dels col·lectius juvenils que ho sol·licitin.

*La T-Jove es pot tramitar a l’OAC (Oficina d’Atenjció Ciutadana) de l’Ajuntament de Sant Cugat. Per a més informació, seguiu l’enllaç http://www.santcugat.cat/tramit/targeta-t-jove

 

Alguns exemples de demandes dels col·lectius:

  • Espais per ballar, per fer una reunió, per assajar teatre, etc.
  • Orientació i desenvolupament per organitzar una trobada amb joves, un concert, una obra de teatre...
  • Tràmits: constituir-se com a entitat, sol·licitar un permís d’activitats a la via pública, etc.

 

Ens trobareu al Casal de Torreblanca:
Dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 15 h; i dimecres i divendres, de 16 a 20 h
casaltorreblanca@santcugat.cat
93 544 19 65

Comparteix això:

Menú principal