Logotip de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Convocatòria d'agents culturals locals

Si sou un col·lectiu santcugatenc format en les arts escèniques i voleu formar part de la programació DE PROP,  la Xarxa de Centres Culturals Polivalents disposa del Teatre de Mira-sol i d’altres espais escènics diferents, tots ben equipats i amb personal tècnic preparat, adients per a la programació d’espectacles de diferents modalitats.

Condicions específiques per formar-hi part:

- Ser un col·lectiu en què almenys un dels seus integrants sigui de Sant Cugat.

- Presentar un currículum de la companyia o del grup.

- Presentar la proposta d’espectacle especificant: nom i sinopsi, fitxa artística, fitxa tècnica, a qui va dirigit i fotografia o imatge.


Cal enviar la informació, indicant el vostre interès per formar part d’aquesta programació, mitjançant un correu electrònic a centresculturals@santcugat.cat.

 

Es fan dues convocatòries l’any.

Per a la programació DE PROP d’octubre a gener, el termini per presentar les sol·licituds finalitza el 15 de juny.

Per a la programació DE PROP de febrer a juny, el termini per presentar les sol·licituds finalitza l'1 de novembre.


Per als músics i les formacions musicals de Sant Cugat que vulgueu fer concerts i mostrar els vostres treballs, rebre assessorament o formació, contacteu amb LA PUA-Oficina Musical, ubicada al Casal Torreblanca, mitjançant un missatge de correu electrònic a oficinamusical@santcugat.cat

Comparteix això:

Menú principal

Xarxa de centres Culturals Polivalents. Ajuntament Sant Cugat Ajuntament de Sant Cugat del Vallès