Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Necessites un espai?

La cessió d'espais públics és un dels serveis bàsics de la Xarxa. Entitats, associacions, col·lectius, empreses, particulars i organismes públics hi poden accedir. Hi ha a l’abast múltiples fórmules de cessió i/o lloguer i una diversitat d’espais molt àmplia que permeten el desenvolupament de la majoria de les activitats que s’hi volen realitzar. Aquest servei està subjecte a un protocol de funcionament, al reglament d'equipaments socioculturals municipals i als preus públics establerts, els quals es poden trobar al web de l’Ajuntament i en aquesta pàgina en format PDF.

Important! Per poder sol·licitar un espai és necessari que disposeu d'un certificat digital vàlid o bé personal, d’empresa o d’entitat segons. Podeu fer servir un certificat digital instal·lat al vostre navegador o bé l’idCAT Mòbil, que es basa en l’enviament de contrasenyes d’un sol ús al telèfon mòbil.

Podeu sol·licitar un espai emplenant el formulari web oficial.

  1. 1. Obriu el formulari web oficial. (Seu electrònica de l’Ajuntament)
  2. 2. Accedir mitjançant certificat digital
  3. 3. Omplir les dades de la sol·licitud
  4. 4. Dins la mateixa sol·licitud hi trobareu un enllaç que us redirigirà mitjançant una nova pestanya al formulari d’espais dels centres culturals XCCP
  5. 5. Després d’omplir tot el formulari us facilitaran un codi de sol·licitud
  6. 6. Torneu amb aquest codi a la pestanya de la seu electrònica
  7. 7. Introduir el codi de sol·licitud al seu camp
  8. 8. Acceptar les condicions per seguir endavant i finalitzar la demanda.

 

Cessió d’espais:

 

Certificat digital:

  • Auditoris

    Espais amplis i diàfans, amb aforaments diversos, ben equipats, idonis per programar-hi xerrades, conferències, assemblees, presentacions, cinema documental, assaig coral, etc.
  • Aules d'informàtica

    Aules dotades d’equips informàtics i dels recursos necessaris per al bon desenvolupament d’accions formatives (ofimàtica, xarxes socials, pàgines web...). Algunes ofereixen un horari d’ús públic, lliure i gratuït. Cal consultar amb el centre.
  • Aules de cos

    Espais diàfans, equipats amb miralls, equips de música, cortinatges opacs i terres adequats per a aquelles activitats en què es treballa amb el cos, com ara dansa, gimnàstica, rehabilitació, etc.
  • Aules de formació

    Espais pensats per a trobades de petits grups de persones, idònies per realitzar-hi cursos formatius, treballs en grup, reunions d’entitats, petites presentacions, entrevistes, etc.
  • Aules de música

    Sales equipades amb instruments diversos, amb la sonoritat adequada i el recolliment necessari per rebre una bona formació musical.
  • Aules taller

    Sales pensades per a aquelles activitats que requereixen embrutar l’espai, netejar utensilis, així com tenir el mobiliari apropiat per desar-hi els treballs que estan en procés.
  • Bucs d'assaig

    Es disposa de 2 espais especialment dissenyats perquè els músics puguin assajar i treballar els seus projectes musicals.
  • Despatxos

    Espai de treball per a aquelles entitats allotjades als centres de la Xarxa. Sales tipus oficina, amb escriptoris, armaris, ordinadors, telèfon, taules de reunió; adequades tant per a l’atenció al públic com per al treball intern.
  • Espais de reunions

    Espais pensats per a reunions, equipats amb taules i cadires. Generalment situats en un entorn tranquil.
  • Espais escènics de mitjà i gran format

    Autèntics i solvents espais escènics pensats per programar-hi teatre, dansa i música principalment.
  • Espais escènics de petit format

    Alguns dels auditoris s’han reconvertit en petits espais escènics, dotats de recursos propis per a espectacles de proximitat (concerts acústics, monòlegs, recitals de poesia, familiars...)
  • Espais expositius

    L’accés als espais expositius es fa mitjançant convocatòria de projectes, anual i de concurrència pública, amb comitè de selecció expert, adequat a les línies expositives que desenvolupen les convocatòries.

Menú principal