Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

PROJECTES ARTÍSTICS DE CIUTAT 2024

Per a un projecte expositiu d’arts visuals i plàstiques que destaqui per la seva vinculació amb el territori i la ciutat. Aquesta convocatòria s’orienta a artistes o col·lectius en  actiu / no actiu, així com a propostes artístiques de comissariat de les que es demostrin interès per a la ciutadania de Sant Cugat. En queden excloses les propostes que ja  s’hagin mostrat en qualsevol altre espai públic o privat de la ciutat, així com les propostes amb antiguitat superior als 2 anys des de la seva primera exposició pública. El projecte s’exposarà a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura entre març i abril del 2024.

Per mediació de la Taula de Participació Sectorial de les Arts Visuals i Plàstiques del Consell de Cultura de la ciutat, la convocatòria busca ser un espai obert de participació a  través del qual donar veu a la ciutadania.

 

Sol·licitud:

Adreçar un únic dossier pdf (màxim 3 MB) al correu electrònic casaaymat@santcugat.cat amb el codi ARTCIUTAT com a assumpte del missatge, incloent:
• Proposta expositiva: justificació teòrica, relació d’obres, necessitats tècniques, calendari i necessitats de producció i proposta d’implantació a la sala d’exposicions (3000 paraules).
• Proposta d’activitats vinculades (mínim dues) i de mediació (500 paraules).
• Pressupost desglossat d’honoraris, producció, transports, muntatge, assegurança, drets d’autor, activitats vinculades i qualsevol altre concepte amb despesa econòmica associada.
• Currículum o descripció del treball de la o de l’artista o col·lectiu, o de la comissària o comissari (1000 paraules).

 

Dotació econòmica:

La dotació econòmica global serà d’un màxim de 6.000 € (impostos inclosos).
Per al desenvolupament de l’exposició i les activitats vinculades la proposta comptarà amb el suport de l’equip tècnic i gestor del centre.

 

Criteris de valoració:

• Originalitat, capacitat d’impacte i orientació ciutadana de la proposta i proposta d’activitats vinculades i de mediació.
• Adequació de la proposta expositiva a l’espai, calendari, pressupost, recursos humans i tècnics del centre (plànol i recursos tècnics disponibles a centresculturals.santcugat.cat) i a les bones pràctiques professionals.
• Vinculació amb el context territorial de Sant Cugat.

 

Comitè de selecció:

Imma Pueyo, Jesús Àngel Prieto i Cristina Méndez, representants de la Taula Sectorial de les Arts Visuals i Plàstiques del Consell de Cultura. Una persona representant de l’Ajuntament forma part d’aquesta comissió, amb veu i sense vot.

 

Dates:

Presentació de propostes: del 18 de setembre fins el 23 d’octubre del 2023
Comunicació de la proposta seleccionada: a partir del novembre del 2023

 

Dubtes i preguntes:

Per a resoldre dubtes i preguntes relacionades amb el contingut d’aquestes bases, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de:
Adreça electrònica: casaaymat@santcugat.cat
Telèfon.: 93 565 70 82

Comparteix això:

Menú principal