Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Tapís - Dimarts tarda-Grup C

Manifestacions del Tapís

Explorarem la tècnica de teixir amb un teler d'alt lliç per tal d'endinsar-nos i investigar les infinites possibilitats i manifestacions que ens proporciona el món del tapís. 

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que tinguin ganes de jugar, explorar i atrevir-se a combinar diferents matèries, textures, lligaments, harmonies de color... a la cerca de recursos expressius suggerents i personals. Des del taller es proporcionaran les eines, materials i processos de treball necessàries per a construir el propi llenguatge.  

El curs s'adaptarà al nivell i inquietuds de cadascú, tant per a qui s'inicia i té un primer contacte amb la tècnica, com per qui ja té coneixements previs i vol desenvolupar un projecte específic.

Carla Mañosas és una artista tèxtil i dissenyadora d'estampats. Conviure amb la natura és la font que inspira la seva pràctica, mitjançant l'observació i la interpretació de les formes naturals existents. La seva obra explora i combina les possibilitats que ofereix la matèria orgànica vegetal, derivats i restes de praxis antropocèntriques i el món de les fibres. S'interessa pel procés artesanal de teixir amb telers de baix lliç, adaptant tècniques tradicionals a un disseny contemporani. És graduada en Art i Disseny per l'Escola Massana, UAB. Obtenint menció en Arts Aplicades dins l'àmbit tèxtil, el 2014. Realitza el Postgrau en Pattern Design, Inedi Design School, el 2019 i cursa el Màster de Producció i Investigació Artística de la UB, el 2022. Actualment, imparteix docència al grau universitari d'Art i Disseny de l'Escola Massana. Ha participat en diverses exposicions col·lectives a Catalunya, Guimaraes, Venècia, París... recentment cal destacar, Artesania i Sostenibilitat (2017-18), Laberints i Textures (2021), Premis FAD d'Art (2021), Visions of Catalonia, Crafting Art (2021-22)...

TIPUS: ArtA càrrec de: Carla Mañosas

Del 2 d'abril al 4 de juny
Horari: Dimarts de 17 a 20 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 150 € + 12 € de material

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Col·labora:
Katia
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal