Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Ceràmica- Grup A

En els taller de ceràmica oferim una infraestructura adequada per a poder desenvolupar el teu projecte de ceràmica, amb el suport tècnic i l’acompanyament didàctic per aconseguir- ho.

Aquest taller va dirigit a persones que tinguin nocions bàsiques de ceràmica.

El material és a càrrec de l'alumne, excepte el material fungible. La professora podrà donar les indicacions i recomanacions oportunes al respecte. 

El servei de forn està també inclòs en l'import de material de la inscripció.

Edat recomanada: + de 16 anys

Iona Palau Ribera. Sant Just Desvern, 1997. 

Quan tenia sis anys vaig començar a fer ceràmica com a activitat extraescolar, però no va ser fins al 2016 que m'hi vaig retrobar. La connexió va ser tan intensa que, en acabar el grau en Antropologia Social i Cultural a la UAB, ho vaig deixar tot per marxar a la Bisbal d'Empordà a fer un curs de Terrisseria Artesanal. Allà vaig aprendre els valors i la filosofia que envolta la ceràmica, i vaig voler seguir formar-me fent el grau Superior en Ceràmica Artística a l'Escola d'Art La Industrial.
Avui en dia, em trobo explorant el camí a seguir pel que fa a la meva obra artística, però el que tinc molt clar és que m'encanta ensenyar i transmetre la passió que tinc per la ceràmica, ja que el que sento quan estic en contacte amb el fang és indescriptible.

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Iona Palau

Del 8 d'abril al 10 de juny
Horari: Dilluns de 17 a 20 h
Sessions: 9 sessions
Preu: 125 € + 23 € de material (Inclou material fungible i servei de forn)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal