Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Taller de gravat - Grup A

Descripció

Oferirem una panoràmica de les diferents tècniques i processos del gravat on aprendràs a partir de la pràctica, diferents possibilitats d’aquestes tècniques. Un espai de creació per gaudir creant.

Destinat

Taller adreçat a persones amb o sense experiència, amb ganes d’explorar les múltiples possibilitats del gravat.

NOTA: El dia 5 de desembre és NO LECTIU!

Aina Ache, Sóc Llicenciada en Belles Arts i dissenyadora gràfica. La meva vida sempre ha compaginat l’art i el disseny amb l'educació. L’any que vaig estudiar a la Laguna de Tenerife, vaig fer el meu primer curs de gravat que va obrir la porta a  molts d’altres i vaig acabar la carrera provant totes les tècniques de l’especialitat. A arrel d’aquest coneixement i amb les meves ganes d’investigar vaig crear molta obra, barrejant tècniques i creant-ne de noves. Aquestes obres s’han exposat a varis espais de Sant Cugat i Barcelona com l’Arts Santa Mònica, el FAD, La Central, La facultat de BBAA de la UB i també al festival Alart d’Alaró de Mallorca o el Musée des Arts Décoratifs de París.

Fa més de deu anys que treballo com a docent dels qual 8 han sigut a Perpinyà França. Actualment treballo a l’EAD de Sant Cugat i m’encanta poder transmetre els meus coneixements i experiència de manera pràctica. Encomanar i acompanyar les ganes de crear.

El gravat és un món increible que vull seguir descobrint i compartint.

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Aina Ache

Del 3 d'octubre al 12 de desembre
Horari: Dimarts de 10.30 a 13 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 150 € + 15 € de material

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal