Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Serveis allotjats al Casal Les Planes

OAC – Oficina d’Atenció Ciutadana
L'Oficina d'Atenció Ciutadana és l'espai on se centralitza tota la informació dels serveis municipals i on es duen a terme els tràmits que s'impulsen des de l'Ajuntament de Sant Cugat. El consistori posa a disposició de la ciutadania diferents canals d'atenció −presencials, telefònics i en línia− per tal que cada persona triï aquell que li resulti més còmode o més adequat per a les seves necessitats.

Casal de la Gent Gran
El Casal de la Gent Gran de les Planes és un espai destinat al col·lectiu de les persones grans i té com a finalitat promoure el seu benestar, així com la seva participació com a membres actius de la societat.

L’entitat que el gestiona ofereix als seus socis la possibilitat de gaudir de serveis i d’activitats que tenen com a objectiu fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació a la comunitat.

Consultori Les Planes, Mútua Terrassa (atenció primària i comunitària)
El Consultori de Les Planes disposa d’un servei d’infermeria d'atenció primària i comunitària per als veïns i veïnes de Les Planes. La resta dels serveis d'Equip d'Atenció Primària s’ofereixen des del Consultori de la Floresta i al CAP de Valldoreix.

Comparteix això:

Menú principal