Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Espai Pere Grau

PISTES POLIESPORTIVES
Instal·lació esportiva
d’accés lliure destinada a la pràctica de l’exercici físic.

Amb l’objectiu de fomentar l’esport a la ciutadania, l’Ajuntament ofereix trimestralment un programa d’activitats esportives gratuïtes, per a tots els públics, i dinamitzades per un educador/a.
A més, les pistes esportives compten amb les característiques idònies per esdevenir un punt de trobada dels veïns i les veïnes de Les Planes durant la celebració d’activitats socioculturals que neixen des del barri.

Adreça:
Camí de Can Flo, 19
08196 Les Planes

espaiperegrau@santcugat.cat

----------------------------------------------

ESPAI ECO

L’Espai (e)co és un nou espai d’intercanvi i de trobada per al barri de les Planes. Es tracta d’oferir noves oportunitats al veïnat del barri en un espai d’experimentació i d’aprenentatge compartit. Tothom pot participar-hi, implicar-s’hi i gaudir-ne!

S’hi pot passar l’estona gaudint del paisatge o llegint, s’hi poden fer activitats de cos i creatives, així com mirar pel·lícules i documentals, compartir experiències, organitzar xerrades, meditar… Poden venir famílies amb nadons, grups de consum de productes ecològics i locals, gent amb ganes de socialitzar amb el seu entorn… i molt més!

Porta la teva idea i la posarem en marxa!

http://espaiecosantcugat.cat

 

Comparteix això:

Menú principal