Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Serveis allotjats al Casal Mira-sol

 

OAC – Oficina d’Atenció Ciutadana
Proporciona informació relacionada amb tràmits, ja siguin municipals o d’altres administracions, així com informació sobre serveis i equipaments propis i esdeveniments de l’agenda municipal. És també un punt d’accés a la gestió de tràmits municipals. La ciutadania de Sant Cugat del Vallès o a qualsevol persona que s’hi adreci pot iniciar les seves gestions.

Casal d’avis
Espais adreçats a la gent gran del barri, on s’organitzen activitats per fomentar i potenciar l’associacionisme, satisfer les inquietuds culturals i d’oci i afavorir la convivència i la integració de les persones que hi participen.

Reparat millor que nou
Servei gratuït d'autoreparació de peces de roba i d'aparells de la llar. S'ofereixen les eines i l'assessorament necessaris per reparar tota mena de petits electrodomèstics i aparells electrònics (com torradores, ordinadors, mòbils...), així com per arreglar peces de roba. L'usuari només haurà d'assumir el cost dels recanvis que necessiti.​

Espai Familiar
Lloc de trobada i d'intercanvi entre famílies i infants. Des del centre s'ofereix un espai on intercanviar experiències, informació, compartir habilitats sobre la criança i observar i aprendre dels infants. En aquest espai els infants també tindran l'oportunitat de descobrir i experimentar noves relacions amb altres infants i adults fora de casa.

Comparteix això:

Menú principal