Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

VANITAS #, d'Agustín Ortiz

© Agustín Ortiz

El concepte de la vida com una cosa passatgera i la idea de que, en aquest context, les possessions materials no tenen sentit, són el corpus al·legòric de les Vanitas, subgènere pictòric que va prendre força en el Barroc. L'artista Agustín Ortiz Herrera reprèn en la seva sèrie Vanitas # la reflexió sobre el pas del temps en un context contemporani, en el qual la selecció d'objectes de rebuig fotografiats posseeixen el potencial de sobreviure’ns i desafiar la nostra temporalitat biològica. Paradoxalment l'al·legoria d’allò perible es veu reforçada amb aquesta estratègia, afegint una referència a les fatals conseqüències i problemàtica de la nostra pròpia concepció alienant del que és "natural".

Exposició seleccionada a la Convocatòria Les Lleixes del CAM

Agustín Ortiz Herrera (Barcelona, 1970) va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona (1998), i realització de cinema a The New School University, Nova York (2003). Després d’un període treballant com a guionista, va tornar a la pràctica artística realitzant el Màster de Belles Arts al Konstfack College of Arts, Estocolm (2016). Les seves exposicions recents inclouen, Artificialia: WunderChapel al Loop Festival (2020), Altres Temps a The Green Parrot (2021), "Oblivion" a KROPP, Uppsala Konsert & Kongress (2019), "Konst tar plats" a Österbybruk, Suècia (2018), "Potenciación a largo plazo” a "El umbral de primavera ”, Madrid (2018). Va rebre la beca de Barcelona Producció La Capella (19/20) a la categoria de recerca artística i el premi Nils Johan Sjöstedts Award a Estocolm (2016).

Data: Del 22 de gener al 2 de març de 2021 Lloc: Centre d'Art Maristany
Les Lleixes
Col·labora:
Sorea
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal