Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

LES LLEIXES 2021-2022 – CAM / CGGATC

 

LES LLEIXES 2021-2022 – CAM / CGGATC

 

Per a la mostra púbica d'un projecte d’artista o col·lectiu que busqui mostrar un projecte inèdit o que encara està en vies de creació, afí a l’àmbit de les arts visuals contemporànies. La convocatòria busca ser un espai que permet provatures pel què fa a una primera mostra pública del projecte. Les propostes seleccionades es mostraran a l’Espai Lleixes del Centre d’Art Maristany, o a la Sala Eixida del Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, al llarg de sis setmanes de durada, i segons calendari pactat amb el centre.  

 

Sol·licitud

Adreçar proposta mitjançant un únic arxiu en format pdf (màxim 3 MB) a l’adreça de correu electrònic casaaymat@santcugat.cat, amb el codi LLEIXES com a tema del missatge, aportant:

- Currículum professional i descripció conceptual del treball de l'artista o col·lectiu artístic

- Memòria de la proposta, incloent: justificació teòrica i relació d'obres (dossier gràfic amb justificació de la selecció) (màxim 2 pàgines)

- Proposta d'activitats vinculades

- Annexos, si s'escau

 

Dotació econòmica

La dotació econòmica destinada a honoraris del projecte serà de 300,00 € (impostos inclosos).

Aniran a càrrec de l'Ajuntament les despeses derivades de muntatge, activitats vinculades, full de sala i comunicació. Al final de temporada el centre editarà una publicació digital amb el recull gràfic i textual de les propostes seleccionades.

Per al desenvolupament de l'exposició i de les activitats vinculades, la proposta comptarà amb el suport de l'equip tècnic i gestor del centre.

 

Criteris de valoració

- Originalitat de la proposta

- Proposta d'activitats vinculades i treball de públics que es proposa

- Adequació de la proposta a l'espai, calendari, pressupost, recursos humans i tècnics del centre (plànols disponibles a centresculturals.santcugat.cat)

- Es valorarà positivament la vinculació de la proposta expositiva, i de les seves activitats, al context territorial de Sant Cugat.

 

Comitè de selecció

La selecció de les propostes anirà a càrrec de l’equip tècnic i gestor del centre. Les propostes seleccionades rebran una comunicació amb proposta de calendari a consensuar entre les parts.

 

Dates

Presentació de propostes: tot l’any

Exposició: segons disponibilitat

Comparteix això:

Menú principal