Fem postres i plats amb fruites
Fem postres i plats amb fruites
Cuina i alimentació
Aprendrem a introduir les fruites en els nostres àpats, així com a aprofitar la seva dolçor per reduir o eliminar el sucre dels nostres postres i pastissos.
Es treballarà amb aliments de temporada i proximitat, per tant, les receptes s’adaptaran a cada estacionalitat.
Materials: utensilis de cuina (si el centre en disposa), fuites i verdures de temporada (a aportar pel centre i/o participants).
A càrrec del servei Millor que nou de l'AMB.
--
ATENCIÓ:
- Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
- Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: Monogràfics
A càrrec de: Programa “Millor que nou” de l’AMB
Dimecres 16 de Juliol, de 18.00 a 19.30hHorari: Dimecres de 18 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït
Inscriu-teLloc: .png)
ATENCIÓ
Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.