Fem sucs i batuts per l’estiu
Introducció a la problemàtica del malbaratament alimentari, i com hi podem incidir des de casa a l’hora de comprar, conservar i elaborar els aliments.
Aprofitarem fruites madures per elaborar sucs o batuts nutritius i refrescants.
Aquest taller és de temàtica exclusiva d’estiu. S’elaboraran sucs, batuts, granissats i aigües aromatitzades.
Materials: utensilis de cuina (si el centre en disposa), fuites de temporada (a aportar pel centre i/o participants).
A càrrec del servei Millor que nou de l'AMB.
--
ATENCIÓ:
- Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
- Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: Monogràfics
A càrrec de: Programa “Millor que nou” de l’AMB
Dimecres 18 de Juny, de 18.00 a 19.30hHorari: Dimecres de 18.30 a 20 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït
Inscriu-teLloc: .png)
ATENCIÓ
Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.