Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Ocells del nostre entorn - Activitat en ruta

Sortida relaxada per conèixer els ocells que viuen més a prop nostre, al poble, urbanitzacions, camps i bosquines. Caminarem tranquil·lament per observar i escoltar-los i també aprendrem a descriure, dibuixar i identificar els seus cants.

 

Important:

  • Aquest taller és recomanat per a persones a partir de 10 anys.
  • És recomanable portar roba i calçat còmodes per a la passejada de descoberta. També es recomana portar binocles i una llibreta i un llapis per a prendre notes i dibuixar els ocells.
  • Per als participants que vulguin aprofundir en el coneixement dels ocells, també es pot portar un telèfon mòbil amb aplicacions d'identificació d'ocells o un llibre d'identificació d'ocells.

 

A càrrec de la Pere Alzina i Bilbeny, de Beyond Barcelonawww.beyondbarcelona.com

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller sortirà des de l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Pere Alzina i Bilbeny

Dimecres 5 de juny, de 18.00 a 20.30h
Sessions: 1
Preu: Gratuït

Inscriu-te
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal