Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Emboliquem amb materials aprofitats (Anul·lat)

Aprofita els materials que tens a casa per crear embolcalls únics per als teus regals de Nadal! En aquest taller, utilitzarem retalls d'embalatges, capses de cartó i ampolles de plàstic buides per a crear embolcalls originals i sostenibles.

Els participants hauran de portar envasos de plàstic o cartó nets/es, així com restes de cordills o llanes per donar-li un toc personal.

Vine i deixa volar la teva creativitat mentre ajudes a cuidar el medi ambient. És el moment perfecte per començar a preparar els teus regals amb un toc especial!

 

A càrrec del servei Millor que nou de l'AMB.

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Programa “Millor que nou” de l’AMB

Dijous 21 de desembre de 2023
Horari: de 18 a 20h
Sessions: 1
Preu: Gratuït
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal