Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Masterclass - Cartografies multi espècie: derives col·lectivesper a presents inestables

Com ens movem? Cap a on? Què és el progrés? Què significa avançar? Com podem generar noves direccions de moviment en un món en crisis i emergència? Què significa derivar? Poden les derives ajudar-nos a imaginar altres camins possibles? Podem aprendre de les més-que-humanes noves maneres de moure’ns, altres maneres de ser i estar?
En aquest taller compartirem dubtes i preguntes per repensar com ens situem en el món que habitem i com ens relacionem amb les vides que ens envolten. Imaginarem cartografies, dibuixarem indicacions, generarem mapes, seguirem derives... L’objectiu és tenir un espai per pensar col·lectivament, amb humanes i més-que-humanes, formes alternatives de moure’ns i navegar ens temps inestables.

Paula Vicente Puiggròs és artista de Barcelona. La seva pràctica gira al voltant de preguntes sobre com habitem i ens relacionem amb el món i els ecosistemes que ens envolten, repensar des d’allò quotidià per obrir preguntes, deixar lloc al dubte. Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica. També ha realitzat el curs d’Art sonor: concepte, edició, grabació, (Escola Massana, 2021) i Kalidoscopi, Agents articuladors entre Art i Educació (EART, 2019).
Ha participat a diferents festivals i exposicions a Catalunya, Bèlgica i Itàlia. Els seu treball s’ha pogut veure a Jardins de Llum 2024, Manresa, Tocar-se a mig Camí, (Menorca), Ecoss Tardor (Fabra i Coats), Embroglio, Het Paviljoen, (Belgica), o De aquellos polvos, estos lodos, (Sala d’Art Jove), entre altres llocs.
Ha estat guanyadora de la beca complerta de residència a Can Serrat, (El Bruc, 2023) i del premi IEI Embarrat 2023. També va obtenir la beca de producció d’Art Jove 2021. Ha realitzat diverses residències a espais com Konvent 0, CACiS, el forn de la Calç, El Bòlit, Nau Estruch, Casa d’Artistes, o Experimentem amb l’Art, on ha treballat també com a educadora.

TIPUS: Art MasterclassA càrrec de: Paula Vicente Puiggròs

Dijous 18 d'abril
Horari: Dijous de 17 a 20 h
Sessions: 1
Preu: Preu per a NO alumnes: 12€- Inscripcions a la pàgina web
Sense cost addicional per als alumnes del Centre d'Art Maristany i Casa Aymat. Inscripcions a les consergeries dels Centres.

Inscriu-te
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal