Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Monogràfic: Iniciació a la monotípia - Grup A

Coneixeu la tècnica del monotip? Es tracta d'una tècnica d'estampació que produeix imatges úniques i irrepetibles, d'aquí el seu nom: Una única còpia.

Consisteix a aplicar tinta o pintura sobre una superfície no absorbent (vidre o plàstic), per estampar damunt paper. Els traços i les textures que en surten, són molt diferents dels que s'obtenen pintant o dibuixant directament sobre el paper, donant resultats inesperats, on l'atzar i l'element sorpresa en són components importants.

En aquest taller oferim una aproximació a aquesta tècnica: explicarem el mètode additiu i el subtractiu, proporcionarem diferents materials per a experimentar amb textures i diverses eines per a dibuixar.

L'objectiu és descobrir noves possibilitats en el dibuix, proporcionar un espai d'experimentació, i sobretot passar-ho molt bé! 

Martina Manyà, artista plàstica de Barcelona. Va estudiar Belles Arts a Barcelona i Dibuix i il·lustració a l'escola Ar.co de Lisboa, ciutat on hi va viure 11 anys i amb la que hi manté un gran vincle, tant a nivell personal com professional. La seva obra es desplega en diferents tècniques i formats, des de la pintura, la il·lustració, cartells, estampació i també el tèxtil. La seva pràctica té un gran component d'investigació i experimentació amb el color, la composició i l'abstracció, elements fonamentals de la seva obra, presents en tot el què fa. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Bilbao, Lisboa i Setúbal, i la seva obra està representada per Pigment Gallery.

TIPUS: ArtA càrrec de: Martina Manyà

Dimecres 15 de maig
Horari: Dimecres de 17 a 20 h
Sessions: 1 sessió
Preu: 24 € + 7 € de material

Inscriu-te
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal