.jpg)
El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori com, en aquest cas, La Gutina, petit projecte familiar als peus de l'Albera.
Els talleristes:
La Bárbara Magugliani i en Joan Carles Torres (@cellerlagutina) són propietaris d'una petita finca de família a Els Aspres, a peu de l'Albera, on es cultiven vinyes des de fa 4 generacions. Van començar el seu projecte vinícola l'any 2010 per mantenir i protegir el territori que van heretar, tot elaborant vins amb poca intervenció, saludables, i que volen ser mirall del seu paisatge. Enamorats d’aquest paisatge dolç i salvatge, treballem per recuperar-ne la memòria, transmetre’n la màgia i donar-li un futur agrícola ferm i sostenible.
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.