Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Cuina genovesa: tradició, aroma i sabor mediterranis

A la cuina genovesa, tradició i frescor s'uneixen a cada plat. Descobreix els autèntics sabors de Ligúria en aquest taller on aprendràs a elaborar clàssics com ara la focaccia al romaní, el pesto genovès elaborat a mà, el reconfortant minestrone i els dolços pandolci, símbols de l'hospitalitat italiana.
Una experiència pràctica, saborosa i plena d'aroma a alfàbrega, oli d'oliva i mar Mediterrani, ideal per als que estimen la cuina autèntica i el plaer de compartir-la. 

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dimecres 18 de març de 2026
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal