.jpg)
La cuina de carrer és una constant en bona part del món. La trobem en qualsevol dels 5 continents, encara que està especialment arrelada a Àsia, Àfrica i Amèrica. Cada recepta és plena de creativitat, sabor intens i combinacions sorprenents que faran de cada mos una experiència inoblidable i un passaport gastronòmic! Descobreix l'emoció del menjar de carrer internacional i aprèn a recrear els seus plats més icònics a casa. En aquest taller seleccionarem algunes receptes d'aquí i d'allà adequades per als mesos de més fred. Receptes d'elaboració senzilla i amb molt de sabor: samosa de remolatxa i feta (una mena d'empanada cmuy cruixent rostida feta amb capes de massa tall i farcida amb remolatxa cuina, espècies aromàtiques i formatge feta); tacos vietnamites (Goi Cuon) en dues salses;Bol d'arròs " Domburi Guiodon" amb truita dashi i soja, cuixa de pollastre marinat, vegetals saltats, crispy d'alga nori i sèsam torrat; kibbe fregit amb salsa de iogurt i menta (croqueta de burgur i carn picada i espècies Síria, salsa de iogurt i menta)
El xef:
El Gastronauta neix com l'alter ego del Xef CC Junior, un personatge amb qui comparteix la seva passió, la seva història i una dècada d'experiència al món gastronòmic. Els seus coneixements es transformen en experiències divertides, profundes i inoblidables que van més enllà d'una classe de cuina tradicional. El xef també desenvolupa la seva pròpia marca de conserves artesanals tipus delicatessen, coneguda com a Gastronauta.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.