.jpeg)
Embarca't en un viatge gastronòmic per Kerala, una regió on el mar, les espècies i les cultures es barregen en perfecta harmonia. La cuina de Kerala ha estat marinada en un passat ric i picant, influenciada per tradicions portugueses, neerlandeses i àrabs.
En aquest taller explorarem la diversitat de sabors: el coco, el curri de peix, l'arròs aromàtic i les barreges d'espècies que donen vida a cada plat. Cada recepta ens explicarà una història d'intercanvis i mestissatges fent de Kerala un veritable paradís per als amants de la bona cuina i els viatges sensorials.
El xef
En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.