.jpeg)
Submergeix-te en la riquesa culinària de Mèxic en aquest taller tan especial, on aprendràs a preparar dues icones de la gastronomia mexicana: la sopa de tortilla, una sopa deliciosa a base d'un brou de jitomate, chiles guajiros, amb tires cruixents de truita, alvocat, formatge fresc i un toc de crema, i el pozole Blanco, un guisat tradicional a base de blat de moro, cuit lentament amb carn de porc, acompanyat de raves, enciam, ceba, orenga i llimona. Plats plens de tradició i un sabor inigualable. Per maridar-ho, també prepararem uines margaritas!
Uneix-te al nostre taller per descobrir els secrets d'aquestes receptes i emportar-te a casa un trosset de Mèxic a cada mos.
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formació com a Arquitecte, però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un equip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.