Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Tapes creatives per a vegetarians

Vols estimular la creativitat? En aquest taller El Gastronauta ens proposa alguns plats increïbles que estan elaborats amb cura per mostrar el millor de gastronomia de forma conscient. On els ingredients frescos, els sabors audaços i els girs innovadors es combinen per crear una experiència gastronòmica inoblidable. Apunta't a aquest viatge amb una emocionant varietat de tapes vegetarianes. Desperta el teu costat creatiu amb tapes que conquisten a primera vista i al primer mos. En aquest taller s'elaborarà: tacos de chilibeans de proteïna de soja i mongetes negres, guacamole de pèsols i menta, formatge vegà d'anacards, adobat agredolç de ceba morada i crisp de proteïna; torre cruixent de vegetals en panko, tomàquets rostits amb mel i menta amb salsa de civada i vi blanc; rotllets de carabassó farcit amb tofu fumat i verduretes saltada amb salsa demi-glace vegana; tofu cruixent amb salsa de soja, gingebre, puré de carabassa rostida, pesto verd de pastanaga i creme fraiche vegana.

 

El xef: 

El Gastronauta neix com l'alter ego del Xef CC Junior, un personatge amb qui comparteix la seva passió, la seva història i una dècada d'experiència al món gastronòmic. Els seus coneixements es transformen en experiències divertides, profundes i inoblidables que van més enllà d'una classe de cuina tradicional. El xef també desenvolupa la seva pròpia marca de conserves artesanals tipus delicatessen, coneguda com a Gastronauta.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: El Gastronauta @elgastronauta
Dissabte 21 de febrer de 2026
Horari: Dissabte de 18.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal