Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Ous! receptes d’hivern

L'ou és un miracle biològic i alimentari. Dins de la seva closca hi ha tot el necessari per a crear una vida i per alimentar-nos. Un taller per redescobrir la versatilitat dels ous amb receptes reconfortants i creatives d’hivern. Aprendrem tècniques per cuinar-los amb precisió i els combinarem amb productes de temporada.

 

El xef:

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell com elaborar cuina per a convidats, coques de Sant Joan o un menú de revetlla.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 20 de febrer de 2026
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal