Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Focaccias dolces i salades

Amb aquest curs aprendrem els secrets de l'ealaboració d'una de les especialitats panarres més representatives de la gastronomia italiana. Explorarem les diferents tècniques de pastat i fermentació, utilitzant diferents ingredients per receptes creatives i mescles de sabors.

 

La tallerista:

Mònica de la Asunción (@bonsfocses dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 21 de març de 2026
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 10,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal