Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Naps, cols & Co: una nova mirada a les reines de l’hivern

“Entre naps i cols”, val a dir que aquests vegetals potser no acostumen a arressegar gaires fans, però donen molt més joc a la cuina del què pensem, ens aproten nutrients importants per a l’hivern i, a més, no cal anar-los a buscar gaire lluny.
Vine a redescobrir-los amb receptes de tota mena: un pa de col o un saltejat digne d’una taula festiva, una guisat de naps amb bolets o una crema amb Roquefot, o potser un bròquil al forn especiat com acompanyament...

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 
 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
TIPUS: GastronomiaProfessora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dimecres 11 de febrer de 2026
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal