.jpeg)
“Entre naps i cols”, val a dir que aquests vegetals potser no acostumen a arressegar gaires fans, però donen molt més joc a la cuina del què pensem, ens aproten nutrients importants per a l’hivern i, a més, no cal anar-los a buscar gaire lluny.
Vine a redescobrir-los amb receptes de tota mena: un pa de col o un saltejat digne d’una taula festiva, una guisat de naps amb bolets o una crema amb Roquefot, o potser un bròquil al forn especiat com acompanyament...
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.