Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Pans nadalencs: stollen i tortell d’anís

El stollen alemany és un clàssic del Nadal, farcit d’aromes i sabors extraordinaris, encara que força desconegut a casa nostra... Per ara! En aquest taller treballarem una massa enriquida amb mantega, espècies, fruita confitada i massapà. Tot un repte a l’hora d’amassar, però et garantim que amb la pràctica que faràs a classe, el resultat t’enamorarà.

 

La tallerista:

La Mònica (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 13 de desembre
Horari: Dissabte de 18 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 12,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal