Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Pollastres, pulardes i capons: els reis del galliner

Avui dia el pollastre ha esdevingut una carn de consum diari i de preu econòmic per a forma de cria industrial que se li ha imposat. Però el que mengem no té res a veure amb els animals ben criats, els que es menjaven fa dècades i que representaven una autèntica festa per al paladar, només assolible, a la major part de les famílies, alguns dies l'any. En aquest taller, a les portes de Nadal, us proposem descobrir l'autèntic pollastre, així com el capó i la pularda (el pollastre i la gallina capats, respectivament) a partir de receptes més o menys clàssiques i aptes per reproduir a casa. 

  

El xef:

En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_paissemanal. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dilluns 1 de desembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 18,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal