Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Maridatge de Festa Major: mostra de cuina i cerveses

L’Aula Gastronòmica i el Bar Bocamoll s’uneixen de nou per participar a la Festa Major de la forma que millor se'ls dona, tot oferint un showcooking obert a tothom sota les premises de la cuina i el producte d’estiu i begudes que s’hi adiguin i que facin festa.
En aquesta edició de dissabte, el cuiner i professor de l’Aula Gastronòmica Manel Guirado elaborarà un plat que se servirà als assistents en forma de tapa i s’acompanyarà una cervesa seleccionada pel cap de sala del Bocamoll Albert Grau.

 

Els talleristes:

En Manel Guirado (@manelguirado ) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert "Chalber" Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

 

El taller es farà a la terrassa del Bar Bocamoll, al mateix Casal Torreblanca.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Bar Bocamoll @barbocamoll i Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 28 de juny
Horari: Dissabte de 18 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 3,50 €
Preu del material: 0,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal