Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Ceviche, sashimi i tiradito

Aquests tres plats amb tants punts en comú, tenen el seu punt de connexió en l'anomenada cuina nikkei (terme que fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països), especialment la peruana.
En aquest taller ens endinsarem en un dels plats més representatius de la cuina nikkei, el tiradito, i tractarem d’explicar-ne els seus orígens a partir del ceviche i el sashimi.

 

El xef:

En Manel Guirado col.labora amb l'aula Gagstronòmica des dels seus inicis. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais Semanal i ha col·laborat amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dilluns 14 de juliol
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 18,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal