Menjar i beure cervesa son dos actes quotidians. Però saps que la cervesa pot potenciar, anul·lar o modificar el gust del que estàs menjant? És una de les begudes amb més història i més populars de la nostra societat, n’hi ha de molts estils i encara en van sortint de nous. Pot arribar a ser molt complexa, amb molts matisos i que casa molt bé amb la gastronomia mediterrània. En aquest curs ho experimentarem de la ma de Pepe Vidal i Albert Grau, xef i cap de sala del Bar Bocamoll.
Sobre el Bocamoll
El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.