Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Cuina de mercat - Salmorejos, pipirranas i cremes fredes

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta sessió en Jean Claude se centrar en el món de les sopes i cremes fredes, preparacions clau en la gastronomia estiuenca de la Península ibèrica. 

 

El xef: Jean Claude Arànega @jeanclaudeac

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 1 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal