Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Cuina de mercat. Receptes estiuenques (curs complet)

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat centrem cada sessió en 3 conceptes pensats  per als dies més calorosos, començant per la sessió de Salmorejos, pipirranas i cremes fredes, seguint amb la de Hortalisses farcides per a menjar fredes i acabant amb la d'Ous, truites i quiches.  

Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.

En aquesta edició d'estiu també teniu la possibilitat d’inscriure-us a cada una de les sessions de forma individual

 

El xef: Jean Claude Arànega @jeanclaudeac

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessors: Jean Claude Aranega
De l'1 de juliol al 15 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 3
Preu: 59,00 €
Preu del material: 33,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal