Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Taller familiar: Postres sense forn

 

Quan fas unes postres sempre tens ganes de provar-lo, però et fa mandra esperar-te que es refredi? Sabies que per fer postres no sempre cal encendre el forn? En aquest curs aprendrem a fer unes postres boníssimes, sense forn, que faran molt bona pinta i i, el millor de tot, no t'hauràs d'esperar que es refredin!! Recorda portar pots de vidre de mida petita-mitjana!!

 

La xef: 

Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica. 

 

Persones a les que va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.

 

Què cal portar: Davantals i pots de vidre de mida petita-mitjana. 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Clara Alsina @clericookies
Dissabte 26 d'abril
Horari: Dissabte de 17.30 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 17 € + 7 € de material (preu per cada infant)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal