Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Maridatge 4 mans: aperitius i begudes per al Sant Joan

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!  
En aquesta edició els nostres talleristes Josep Vidal i Manel Guirado uneixen forces i ens proposen idees de maridatge i cuina per a les dues celebracions més importants de l'estiu: la revetlla de Sant Joan i la Festa Major. No us ho perdeu!  

 

Els talleristes: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hostaleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessors: Manel Guirado @manelguirado i Josep Vidal @josepvidalxef
Dimecres 18 de juny
Horari: Dimecres de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal