Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Formatges i vins de la península Ibèrica: un recorregut pels maridatges regionals

La Península Ibèrica es caracteritza per una gastronomia diversa i molt arrelada al territori. I això és especialment clar quan parlem de formatges i vins. En aquest taller en Kike ens proposa una selecció de formatges deliciosos i sorprenents per a maridar amb el bo i millor de la viticultura de la península Ibèrica.  

 

El tallerista:

En Kike es va llicenciar en Química Orgànica però, com a bon asturià, l'apassionava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s'hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i formant-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és "m'ha d'agradar el formatge i la persona que l'elabora". Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium... A l'Aula Gastronòmica s'encarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent-hi els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dijous 15 de maig
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal