Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Foc, brases i BBQ de primavera

La cuina amb foc i brases és possiblement la tècnica més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure al voltant d’una graella. Les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. En aquest taller farem un petit recorregut per les principals formes de cuina amb foc i brasa naturals tot mirant els productes que ens brinda la primavera. No oblideu el davantal, crema solar i les ulleres de sol!  

 

El xef

En manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 24 de maig
Horari: Dissabte de 10 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 18,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal