La cuina amb foc i brases és possiblement la tècnica més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure al voltant d’una graella. Les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. En aquest taller farem un petit recorregut per les principals formes de cuina amb foc i brasa naturals tot mirant els productes que ens brinda la primavera. No oblideu el davantal, crema solar i les ulleres de sol!
El xef
En manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!