Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Recuperació de pans antics

En aquest taller volem reconèixer i recuperar pans molt antics, que rarament trobem als forns o que cada vegada és més difícil trobar. Elaborarem tres pans ben diferents: Pa de Dalí o "Tres Crostons" amb els seus característics monyos, un pa molt curiós; "Pa de Colze", l'elaboració del qual  aquesta part del cos té molt a dir a l'hora de formar-lo; i el Llonguet, un pa antigament molt arrelat a Catalunya i que a poc a poc s'està recuperant.

En aquest tallerem elaborarem les nostres pròpies masses a partir de farines de cultiu ecològic i de màxima qualitat, i ens endurem els nostres 3 pans enfornats a classe.  

 

La tallerista:

La Mònica (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 24 de maig
Horari: Dissabte de 18 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal