Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

Postres i plats amb fruita de temporada

L'estiu és l'època en què els horts i els camps es mostren més espctaculars i generosos, especialment amb la fruita. Aprofita la fruita de temporada tant per fer postres com per a plats sorprenents: gaspatxo de maduixes, síndria ala planxa amb formatge o albercocs a la papillota amb gelat... Plats senzills de fer, refrescants i molt versàtils.

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 

Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)

 
 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
TIPUS: GastronomiaProfessora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dijous 12 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal