Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu

A cuinar! Idees i receptes per a tota la setmana (maig)

Quan vas al mercat penses "què podria fer amb aquest o aquell producte"? Se t'acaben les idees per als àpats del dia a dia? Vols passar una vetllada agradable i relaxant els vespres de dilluns tot cuinant, aprenent i sorprenent el teu paladar amb altres persones? Aquest és el teu curs! Cada setmana, durant 4 dilluns consecutius, cuinaràs i degustaràs les teves creacions a classe, i t'enduràs almenys 3 tàpers amb diferents preparacions per gaudir a casa. No perdis aquesta oportunitat de transformar la teva cuina diària en una experiència divertida i saborosa, ideal per millorar la teva organització i alimentació, i on aprendràs a preparar plats deliciosos i nutritius, a partir e  ingredients accessibles i tècniques senzilles. 

 

Les xefs: 

Aquest curs s'impartirà de forma alternativa per les xefs Alessandra Mannetti i Karin Requena.

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que li ha permès adquirir una àmplia experiència en ambdós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

L'Alessandra Manetti (@manjaretti) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen. 

 

QUÈ HEU DE PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessores: Alessandra Manetti @manjaretti i Karin Requena @rekarin
Del 19 de maig al 2 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 3
Preu: 59,00 €
Preu del material: 38,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal