Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Iniciació als pans de massa mare

De pans n'hi ha de molts tipus, almenys tants com formes d'elaborar-ne! En aquest taller ens endinsarem en els pans de massa mare sense llevats, aquells que només requereixen farina, aigua i sal i que lleven a partir de cultures de bacteris i llevats espontanis, els que estan a l'ambient i a la farina.
Durant el taller aprendrem què és la massa mare, la seva olor, el seu tacte, com alimentar-la i com guardar-la; aprendrem a fer pa amb un mètode anomenat fermentòlisi, sense pastar; explicarem què és el percentatge de forner; coneixerem alguns aspectes de la decoració de pans. A més, ens endurem una massa llesta per coure l'endemà, així com un kit de material compost de bannetone, grenyador, rasqueta i una mica de massa mare per començar a fer pa de massa mare a casa en pocs dies.

 

El tallerista:

Mònica de la Asunción (@bonsfocs)

TIPUS: GastronomiaProfessor: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 15 de febrer
Horari: Dissabte de 18 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal